برای تقویت زیرساخت‌های لازم جهت توسعه خوزستان، تا پایان سال ۱۴۰۴ و دولت سیزدهم حدود ۵۰ هزار میلیارد ریال درصنعت برق خوزستان سرمایه‌گذاری می‌شود.

به گزارش آماج خبر، مدیرعامل شرکت توانیر در نشست کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی و مدیران خوزستانی در شهرستان ایذه اظهار داشت: خوزستان وضعیت ویژه‌ای به لحاظ انرژی دارد و از استان‌هایی است که مصرف برق آن نسبت به زمستان تا ۲ سوم بیشتر می‌شود و پیک سه هزار تا سه هزارو ۵۰۰ مگاوات آن در زمستان به ۹ هزار مگاوات در تابستان می‌رسد و نوسان بزرگی در شبکه دارد.

 

آرش کردی گفت: از ۶۹ هزار و ۴۵۷ مگاوات پیک مصرف برق کشور، ۱۲ درصد آن مربوط به خوزستان است که عددی بسیار قابل توجه و مهم محسوب می‌شود.

 

وی با بیان اینکه تا تابستان سال آینده ۲۶۵ مگاولت آمپر و ۷۶ کیلومتر مدار به ظرفیت شبکه برق سه شهرستان خوزستان اضافه خواهد شد گفت: در سال اول استقرار دولت سیزدهم ۱۸ هزارو ۴۶۰ میلیارد ریال پروژه برق منطقه‌ای در خوزستان احداث شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به وضعیت طرح‌های برق‌رسانی در شهرستان‌های ایذه، باغملک و دزپارت توضیح داد: تا پیش از تابستان سال آینده ۲۶۵ مگاوات آمپر به ظرفیت برق‌رسانی این مناطق اضافه خواهد شد و تامین برق کشاورزی، صنایع و بخش خانگی به وضعیت ایده‌آلی خواهد رسید.

 

کردی گفت: تا پیش از تابستان سال آینده ۲۰۰ مگاولت آمپر به ظرفیت پست ۴۰۰ کیلوولت باغملک اضافه خواهد شد، فاز اول پست و خط صیدون به ظرفیت ۱۵ مگاولت آمپر و ۷۶ کیلومتر مدار و همچنین فاز اول پست برق میانگران ایذه به ظرفیت ۵۰ مگاولت آمپر وارد مدار خواهد شد.

 

وی افزود: ظرفیت منصوبه شهرستان‌های ایذه، باغملک و دزپارت ۴۱۵ مگاولت در بخش فوق توزیع و ۴۰۰ مگاولت آمپر در بخش انتقال است که بنا داریم تا یکی ۲ سال آینده ۲۶۵ مگاولت دیگر به این ظرفیت اضافه کنیم.

 

اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی به همراه مدیرعامل شرکت توانیر در سفر به ایذه و باغملک از پروژه‌های در حال اجرای پست و خطوط شهر‌های صیدون و میانگران ایذه بازدید و در جریان روند اجرای این پروژه‌ها قرار گرفتند.

  • نویسنده : محمد خرم زاده