به گزارش آماج خبر به نقل از آخرین خبر، مجلس دیروز درباره «طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی» موسوم به صیانت، جلسه غیرعلنی داشت. ۱۲۰نفر از نمایندگان موافق و ۱۰۹نفر نیز مخالف بازگشت این طرح به صحن بودند. مجلس اراده کرده تا این طرح در مسیر قانونی در صحن علنی تعیین تکلیف شود.
علی صوفی، فعال سیاسی اصلاحطلب، درباره روندهای قانونی و غیرقانونی طرح صیانت به سایت «خبرسراسری» گفت: «روال قانونی این است که در مجلس طبق آیین نامه داخلی و ساز و کار های موجود از کمیسیون و صحن این فرآیند رفت و برگشتی باشد و سپس تصویب شود البته در صورتی که طرح باشد؛ دولت هم میتواند نظر خود را در این رابطه در کمیسیون و صحن اعلام کند اما وقتی این طرح تصویب شود باید به دولت ابلاغ شود اما گویا این فرآیند بطور کامل و قانونی تکمیل نشده است».
او در ادامه بیان کرد: «باید ببینیم اینها چه کسانی هستند اصل مسئله همین است الان کسانی که در مجلس و دولت هستند یک جریان خاصی هستند که دنبال این بودند تا حاکمیت یک دستی داشته باشند و به هر قیمتی نظرشان را اعمال کند. کاملا مشخص است که صیانت از فضای مجازی، صیانت از مردم نیست بلکه صیانت از خودشان هست اینها از شفافسازی میترسند. من قبلا در دولت و عضو کمیسیون حقوقی بودم در آن جا ما تصویب کردیم که گردش اطلاعات باید آزاد باشد و مردم در جریان امور قرار بگیرند و لایحه ای تصویب شد که دولت به مجلس ارائه داد و مجلس آن را تصویب کرد اما این ها برعکس هستند و چون نمیخواهند عملکردشان مشخص نشود هر کاری می کنند. در این طرحها آنچه وجود ندارد نگاه به آسایش و رفاه مردم است».
صوفی در پایان نسبت به کارشکنی تندروها در دوران دولت اصلاحات نسبت به قانون گردش آزاد اطلاعات اشاره کرد: «آن موقع مشکلی برای ما ایجاد نشد و خیلی راحت گردش آزاد اطلاعات به مجلس رفت و تصویب شد. البته تندرو ها نظراتی داشتند اما در موقعیتی نبودند که بتوانند تعیین کننده باشند و دولت و مجلس نسبت به این موضوع تصمیم خود را گرفتند.انشالله که خدا این وضعیت را بخیر کند».
- نویسنده : سمانه شوندی
Saturday, 23 November , 2024