مدیرکل دامپزشکی استان ایلام از برخورد با مراکز عرضه غیرمجاز گوشت قرمز و فرآورده‌های خام دامی خبر داد.

به گزارش آماج خبر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، به گفته آقای رامین پورنجف بیماری تب کریمه کنگو همه ساله با شروع فصل گرما از طریق کنه‌ها به دام و سپس در دام آلوده به انسان منتقل می‌شود.

او گفت: مهمترین راه‌های انتقال ویروس عفونی تب کریمه کنگو از طریق انتقال مستقیم از طریق کنه یا دام بیمار و یا به صورت ناخواسته در محل بیمارستان‌ها یا کلنیک‌های انسانی است.

پورنجف گفت: از له کردن کنه بر روی بدن دام اکیداً خودداری شود، افراد در صورتی که با دام سروکار دارند حتماً از دستگاه محافظ استفاده کنند.

او گفت: همچنین عادتی نادرست که این روز‌ها باید به طور جد از آن پرهیز کرد خوردن گوشت نیم پز یا خوردن گوشت بلافاصله بعد از ذبح دام است.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: به هیچ عنوان نباید از گوشت دامی که خارج از کشتارگاه و خارج از نظارت بهداشتی دامپزشکی ذبح شده استفاده شود.

او گفت: گوشت خریداری شده نیز باید حداقل ۲۴ ساعت در دمای یخچال بماند چراکه ویروس می‌تواند بیماری زایی خود را از دست دهد.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: اداره کل دامپزشکی استان ایلام در سنوات گذشته و هم اکنون نسبت به شناسایی و معرفی متخلفان از ضوابط بهداشتی در خصوص کشتار و عرضه غیرمجاز گوشت و فرآورده‌های خام دامی به مراجع قضایی اقدام می‌کند.

  • نویسنده : زهرا شهبازی