به گزارش آماج خبر از بوشهر؛ یکی از محورهای مهم توسعه و پیشرفت راههای مواصلاتی زمینی، هوایی، دریایی و ریلی است.
4 هزار و 500 کیلومتر طول کل راههای استان بوشهر است که از این شمار 685 کیلومتر بزرگراه و 2 هزار و 340 کیلومتر راه روستایی است.
با وجود محدودیت منابع مالی در توسعه محورهای مواصلاتی استان بوشهر گامهای موثر برداشته و اکنون محورهای مواصلاتی این استان از نظر ایمنی در جایگاه مطلوبی قرار دارد.
اتصال بنادر استان بوشهر برای رونق اقتصادی و بندری به خط راهآهن از برنامههای مهم دولت است چراکه حملونقل ریلی یکی از اقتصادیترین روشهای انتقال کالا در ترانزیت است.
با اتصال ریل به بنادر ضمن توسعه کریدور ترانزیتی هزینههای جابجایی کالاها را کاهش میدهد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر با اشاره به اجرا خط ریلی بوشهر به شیراز اظهار داشت: راهآهن بوشهر به شیراز به طول 450 کیلومتر از مرودشت استان فارس به شهر بوشهر ختم میشود.
سید محمود دستغیبی با بیان اینکه از 450 کیلومتر این مسیر 140 کیلومتر آن در استان بوشهر قرار دارد خاطر نشان کرد: مجموع این محور در 11 قطعه برای اجرا طراحی شده که قطعات 9 تا 11 آن در استان بوشهر است.
وی با اشاره به قطعه 11 خط ریلی بوشهر در انتها این پروژه گفت: این قطعه در سنوات قبل با پیشرفت 75 درصد متوقف شده و قطعه 10 که در 2 فاز است در سال 1397 عملیات اجرایی آن آغاز شد و اکنون 25 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر از تأمین اعتبار این پروژه خبر داد و تصریح کرد: در سفر سال گذشته رئیس جمهور به استان بوشهر و حضور آیتالله رئیسی در محل اجرا پروژه راهآهن بوشهر مقرر شد 200 میلیون دلار از طریق تهاتر نفت به پروژه تزریق شود.
دستغیبی بیان کرد: با تزریق این اعتبار انشاءالله پروژه سرعت بیشتری میگیرد که با پیگیری انجام شده وزارت راه و شهرسازی برای تأمین این اعتبار اقدامات لازم را انجام داده است.
- نویسنده : ستایش آرخ
Tuesday, 3 December , 2024