راشد پرستار در گفتگو با خبرنگار ما گفت: با نزدیک شدن به انتخابات دوره ی ششم شورای شهر تب و تاب های مختلفی را در عرصههای مختلف توسط اشخاص کاندیدا میبینیم که این امر به جهت عدم برنامهریزی قانونگذار و خلأهای قانونی مبنی بر تخصص گرایی و سوابق عمرانی، شهری، اجتماعی و فرهنگی و… افراد باعث ورود اشخاصی به بدنه شورای شهر میشود که ماحصل آن عدم فعال بودن کمیسیونهای مهم و اثرگذار شورای شهر میشود.
پرستار در ادامه افزود: ساخت ساز های قارچی و جزیرهای در مناطق حاشیه شهر جلوه ی غیر منظم بافتی را برای شهرمان پدید آورده است لذا شهروندان به این نکته توجه کنند انتخاب شورا شهر تنها اتمام مسئولیت شان نیست بلکه مدیریت شهری را نیز غیر مستقیم انتخاب میکنند پس با تحقیقات کافی باید انتخابی درست را رقم زد.
این فعال اجتماعی، فرهنگی در زمینه افزایش روحیه شادابی مردم و شهروندان اشاره کرد و گفت: وجود کمیسیون فرهنگی در شورای شهر رانباید سبک شمرده و با برنامهریزیهای منسجم و قوی بایستی شهر را به دهکده شادابی نه تنها در حوزه انتخابیه بلکه در گستره ملی و بینالمللی کرد.
با استفاده از ظرفیت هنرمندان، دانشجویان، اساتید و جوانان در ذیل کمیسیون های شهری کمیته هایی را ایجاد کرد و از ظرفیت عمومی عزیزان بهره جست.
راشد پرستار گفت: فراخوان های غیر شرکتیِ مناسبتیِ مشارکتی میتواند شورای شهر و شهرداری را در اجرایی کردن اموراتی که از دل مردم برخاسته و در کسوت خدمتگزار برای شهروندان صورت میپذیرد را عملاً تحقق ببخشد و از شعار به سمت واقعگرایی رفت چرا که وقتی مردم حس مشارکتی را برداشت کنند در خیلی از پروژهها در کنار بدنه شهرداری و شورای شهر در تسریعِ بهرهبرداری از پروژهها کمک حال خواهند بود.
- نویسنده : محمد علیوند
- منبع خبر : آماج خبر
Monday, 13 January , 2025