امام جمعه دیّر با اشاره به وضعیت کنونی قطعی آب در این شهرستان گفت: حدود ۷۰ درصد از مشترکین در این روزها به صورت سهمیه‌بندی و نوبتی در ساعات مختلف روز آب دارند و در ساعت‌های دیگر دچار قطعی آب می‌شوند.

به گزارش آماج خبر از بوشهر؛ حجت‌الاسلام سید علی حسینی درباره اصلاح شبکه آبرسانی به دلیل فرسودگی و مشکلات بیمارستان این شهر اظهار کرد: حدود ۸۰ درصد از آب شرب استان بوشهر از استان‌های همجوار تأمین می‌شود و باتوجه به خشکسالی‌های اخیر، استان‌های همجوار دچار کم‌آبی شده‌اند که به همین خاطر باید چاره دیگری برای تأمین آب شهرستان اندیشیده شود.

وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر نصب آب‌شبرین‌کن و استحصال آب از دریا نیز مطرح شده است که اقداماتی هم در استان صورت گرفت، با این حال در شهرستان دیر هنوز این موضوع عملیاتی نشده است.

امام جمعه دیّر در ادامه صحبت‌های خود در مورد خطبه‌های نماز جمعه هفته گذشته گفت: هم در مورد آب شرب و هم در مورد مشکلات مربوط به بیمارستان در خطبه‌های نماز جمعه بنده مطالبی را عنوان کردم. نکته مهم در مورد آب شرب دَیِر این است که با توجه به قدمت شبکه آبرسانی، حدود ۳۵ درصد از آب تخصیص یافته هدر می‌رود چرا که لوله‌ها فرسوده بوده و این آب به دست مردم نمی‌رسد. از سوی دیگر اگر بعضی از محله‌های شهر نیاز به پمپاژ آب داشته باشند به علت بالا رفتن فشار هنگام پمپاژ، شکستگی‌هایی در لوله ایجاد می‌شود.

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به تأمین آب شرب شهرستان از چاه‌های محلی گفت: از حدود ۱۵ حلقه چاه‌هایی که قبلاً آب شرب دیر از آن تأمین می‌شد چیزی حدود ۶ حلقه هم‌اکنون در مدار آبرسانی است و بقیه چاه‌ها به علت شوری یا خشک شدنشان دیگر قابل استفاده نیستند علاوه براین حدود ۷ هزار کنتور در شهرستان خراب است و به همین علت میزان مصرف آب خانوار مشخص نیست و برای همین مشکلاتی در این زمینه ایجاد شده که به علت نبود کنتور نو جهت تعویض، این موضوع قابل اصلاح نبوده است.

وی با اشاره به وضعیت کنونی قطعی آب در این شهرستان تصریح کرد: حدود ۷۰ درصد از مشترکین در این روزها به صورت سهمیه‌بندی و نوبتی در ساعات مختلف روز آب دارند و در ساعت‌های دیگر دچار قطعی آب می‌شوند که در این بین برخی به خاطر نداشتن منبع ذخیره آب دچار مشکلاتی هستند. برای همین مسئولین باید به سه موضوع احداث آب‌شیرین‌کن، تعمیر شبکه آبرسانی و اصلاح کنتورها اهتمام بیشتری داشته باشند.

امام جمعه دیر در مورد مشکلات بیمارستان شهرستان خاطر نشان کرد: احداث بیمارستان دیر از سال ۶۸ کلید خورد و در سال ۷۰ عملیات اجرایی آن متوقف شد و از سال ۷۱ بنده در برنامه‌های مختلف و در سال‌های مختلف این موضوع را مطرح نمودم، ولی این در حالی بود که عملیات اجرایی ساخت بیمارستان چیزی حدود ۵۰ درصد پیشرفت داشت. در نهایت در سال ۸۶ زمین دیگری برای بیمارستان در نظر گرفته شد، ولی حدود ۱۰ سال، تا سال ۹۶ احداث بیمارستان به خاطر تحریم‌ها طول کشید. بنده به خاطر اینکه بیمارستان آب، برق، گاز و تلفن نداشته و نواقصی از نظر کادر درمان و تجهیزات داشت در مراسم افتتاحیه آن شرکت نکردم و دلیل آن را نیز بعداً به مردم گفتم.

وی تصریح کرد: از سال ۹۶ تاکنون در مورد نواقص بیمارستان خصوصا تجهیزات و پزشک در حال پیگیری هستیم تا پزشکان عمومی و بیهوشی به‌ویژه پزشکان طرحی در این بیمارستان اضافه شوند. مشکل دیگر شرکتی بودن بسیاری از نیروهای دیگر بیمارستان است و نکته اینجاست که درآمد بیمارستان کفاف هزینه‌ها را نداده و به همین خاطر حقوق این عزیزان عقب می‌افتد.

حجت‌الاسلام حسینی ادامه داد: به نظر می‌رسد با تبدیل وضعیت این نیروها مشکلات موجود حل شده و با توزیع عادلانه پزشکان به‌ویژه نیروهای طرحی بتوانیم شاهد حل شدن کامل مشکلات شهرستان باشیم.

 

 

 

  • نویسنده : محمد رضا کاشفی