مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: در این استان ۸۰۰ کلاس تخریبی معادل ۶۷ مدرسه ۱۲ کلاسه وجود دارد که امیدواریم با مشارکت خیرین این آمار به حداقل برسد.

به گزارش آماج خبر از بوشهر، علی موحدی در همایش استانی تجلیل از معلمان نمونه با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان مطهری، رجایی و باهنر و تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم اظهار کرد: معلمان در دوره سخت کرونا جان بر کف و با استفاده از ابزارها و وسایل‌های شخصی در میدان جهاد علمی قرار گرفتند و اجازه ندادند تا شمع علم‌آموزی کم فروغ شود هر چند شاید جامعه نتوانست همه ابعاد این ایثار را درک کند، اما آیندگان ارزش کوشش معلمان را ببشتر خواهند آموخت.

وی اضافه کرد: در دوره کرونا شاهد آسیب‌های روانی و اجتماعی و گسست تربیتی و آموزشی بوده‌ایم به همین دلیل با تصمیم شجاعانه دولت مرمی ایران قوی آیت الله رییسی برای بازگشت دانش‌آموزان به مدرسه و آموزش حضوری و با همکاری و همراهی همه معلمان، ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ به نقطه عطف نظام تعلیم و تربیت در سال‌های اخیر تبدیل شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر خاطرنشان کرد: برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی به عنوان اولین استان، خط اورژانس اجتماعی با شماره ۱۵۷۰ در مرکز استان راه‌اندازی شده است و دانش‌آموزان، فرهنگیان و اولیا از سراسر استان می‌توانند به طور رایگان از خدمات مشاوره‌ای استفاده کنند.

موحدی گفت: با وقوع آسیب‌های نوظهور در دوره پساکرونا، معلمان و مشاوران نقش مهمی در هدایت صحییح دانش‌آموزان برای عبور از این دوره حساس برعهده دارند.

وی اضافه کرد: از بین ۳۱ استان، ۱۱ استان دارای معلمان برگزیده کشوری هستند که استان بوشهر در جمع این ۱۱ استان قرار دارد و دو نفر از معلمان ما جزء برگزیدگان کشوری هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر تصریح کرد: مالکیت ۶۰ هکتار از املاک آموزشی و تربیتی، پس از ۴۳ سال به طور رایگان از بنیاد مستضعفان به آموزش و پرورش استان واگذار شده است که از مسئولان این بنیاد مستضعفان کشور و استان صمیمانه تقدیر می‌کنم.

موحدی بیان کرد: در اسفند سال گذشته تفاهم‌نامه احداث هشت سالن ورزشی سرپوشیده و ۳۶زمین چمن مصنوعی با وزارت آموزش و پرورش در قالب طرح ایجاد فضاهای ورزشی درون مدرسه‌ای با عنوان طرح شهید سلیمانی منعقد شد که پس از رایزنی‌های مجدد نمایندگان استان در مجلس، تعداد سالن‌ها به ۱۴ و زمین چمن مصنوعی به ۴۴ زمین چمن افزایش یافته است و اکنون سعی داریم با رایزنی‌های مجدد این تعداد به ۵۰ زمین چمن و ۲۰ سالن ورزشی افزایش یابد.

وی طرح شهید خرازی را دیگر طرح ورزشی آموزش و پرورش دانست و گفت: در این طرح با آزادسازی فضاها و سالن‌های ورزشی متعلق به آموزش و پرورش، اولیا نیز همچون دانش‌آموزان، می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: دانش‌آموزان بوشهری در مسابقات فرهنگی و هنری و پرسش مهر توانسته‌اند ۵۰ رتبه کشوری را کسب کنند.

موحدی خاطر نشان  کرد: ما با جهت‌دهی ویژه به فعالیت‌های آموزش و پرورش استان، به دنبال مصونیت بخشی معنوی و فکری به مدارس و دانش‌آموزان هستیم که برگزاری یادواره‌های شهدا، بهترین راه برای تحقق این هدف است

وی عنوان کرد: در این راستا، اولین کنگره ۱۱۱ فرهنگی و ۴۷۱ دانش‌آموز شهید استان در سوم خرداد ماه سال جاری برگزار می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به برگزاری ۵۸۲ یادواره شهدای فرهنگی و دانش آموز تحت عنوان “لاله‌های روشن” در مدارس استان ادامه داد: در استقبال از کنگره شهدای فرهنگی و دانش‌آموز، پیش‌کنگره‌ها در شهرستان‌ها و مناطق استان در حال برگزاری است.

موحدی گفت: ۷۲۵ دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل شناسایی و به چرخه تحصیل و علم آموزی بازگردانده شده‌اند.

وی با اشاره به رتبه ۱۱ استان در کنکور سراسری گفت: با هدف تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان، کلاس‌های جمع بندی کنکور و انگیزشی در همه شهرستان‌ها و مناطق استان در حال برگزاری است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به اهمیت ارتقا شان و جایگاه معلم در جامعه و بهبود معیشت و ارائه خدمات مطلوب رفاهی و درمانی به معلمان گفت: راه‌اندازی بیمارستان فرهنگیان در مراکز استان‌ها و بیمه و بانک فرهنگیان یکی از راهکارهای پیشنهادی است که می‌تواند نقش مهمی در تحقق ارتقا منزلت معلم داشته باشد.

موحدی ادامه داد: بانک فرهنگیان با پشتوانه حقوق و پس انداز یک میلیون شاغل و میلیون‌ها، ولی دانش‌آموز، می‌تواند زمینه مناسبی برای تامین مسکن و خودرو فرهنگیان به ویژه نومعلمان فراهم سازد.

وی یادآور شد: در استان بوشهر ۸۰۰ کلاس تخریبی معادل ۶۷ مدرسه ۱۲ کلاسه وجود دارد که امیدواریم با مشارکت خیرین این آمار به حداقل برسد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در پایان با اشاره به ماده ۱۷۲ قانون مالیات‌های مستقیم در خصوص کمک‌های غیر نقدی بلاعوض اشخاص اعم از حقیقی یا حقوقی جهت تعمیر، تجهیز، احداث و یا تکمیل مدارس و اردوگاه‌های تربیتی گفت: عملیاتی شدن این ماده قانونی و پرداخت بخشی از مالیات مودیان بزرگ به آموزش و پرورش، می‌تواند تاثیر زیادی در حل مشکلات نظام تعلیم و تربیت در سراسر کشور داشته باشد.

 

 

 

  • نویسنده : محمد رضا کاشفی