آیین نامه حمایتی دولت از نقش شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با فعالیت‌های کشاورزی تبیین شد.

به گزارش آماج خبر، معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی در جلسه‌ای که جهت تبیین آیین نامه حمایتی دولت از نقش شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با فعالیت‌های کشاورزی و حمایت از این شرکت‌ها برگزار شد با بیان اینکه ۷ شرکت دانش بنیان در حوزه کشاورزی در استان وجود دارد گفت: باید تا پایان سال حداقل ۱۵ شرکت دانش بنیان دیگر در بخش کشاورزی ایجاد شود.

جواد سلطان کاظمی مهمترین محور‌های این آیین نامه را افزایش سهم حوزه کشاورزی و منابع طبیعی در شرکت‌های دانش بنیان، افزایش بهره وری از طریق ایده‌ها و طرح‌هایی که شرکت‌های دانش بنیان ارائه می‌کنند، ارتقاء توان و تاب آوری کشور در کالا‌های اساسی و توسعه زنجیره محصولات دانش بنیان عنوان کرد .

وی افزود: احداث مزارع الگویی با متغیر‌های مختلف در بخش‌های مختلف کشاورزی، دامی و شیلات، حمایت از تکثیر نژاد مرغ آرین و نژاد‌های بومی دام‌های سبک، سنگین و آبزیان، اجرای طرح سدات، اجرای عملیات تلفیقی علیه عوامل زیان رسان گیاهی، اجرای طرح پایلوت با عنوان تکمیل زنجیره ارزش نان با هدف کاهش ضایعات، تکمیل و راه اندازی طرح ۵۵۰ هزار هکتاری در مدت ۳ سال، اعمال تخفیف ویژه بیمه محصولات اساسی توسط صندوق بیمه کشاورزی، راه اندازی اپراتور‌های هوشمند کشاورزی و استفاده از فناوری‌ها و نرم افزار‌های مدرن، افزایش زمینه مشارکت بخش خصوصی برای احیا و تجاری سازی نهاده‌ها را از جمله اقداماتی عنوان کرد که در راستای محور‌های مذکور باید صورت بگیرد.

سلطان کاظمی مراحل ایجاد شرکت دانش بنیان را ثبت شرکت، داشتن یک فناوری، مراجعه سامانه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت، مراجعه به پارک علم و فناوری یا مرکز رشد استان بیان کرد.

در پایان این نشست ۴ کمیته دام و تولیدات دامی و دامپزشکی، آب و تولیدات گیاهی، هوشمندسازی و شیلات تشکیل و دبیران آن‌ها مشخص شد.

  • نویسنده : محمد خرم زاده