استاندار بوشهر باتأکید بر تسریع پروژه‌های عمرانی بر اساس اولویت‌بندی و اهمیت آنها در نقاط مختلف استان گفت: در این راستا برای تأمین اعتبار و تسریع در تکمیل آنها کارگروه‌های تخصصی تشکیل شود.

به گزارش آماج خبر از بوشهر؛ به نقل از تسنیم احمد محمدی‌زاده صبح امروز در جلسه کارگروه عمران و پیشرفت استان بوشهر با اشاره به اینکه پروژه‌های مختلف عمرانی، خدماتی، رفاهی، گردشگری، زیربنایی و سرمایه‌گذاری در استان بوشهر در حال اجرا است اظهار داشت: برخی از پروژه‌ها سال‌ها پیش اجرا شده که برای تسریع در تکمیل آنها نیاز به توجه ویژه دارد.

 

وی با بیان اینکه اطلاعات پروژه‌های عمرانی تدوین و مشخص شده است تصریح کرد: باید منابع تأمین کننده این طرح‌ها مشخص و تفکیک شهرستانی شود.

 

استاندار بوشهر از تشکیل کارگروه تخصصی پروژه‌های عمرانی خبر داد و بیان کرد: برای تسریع در تکمیل پروژه‌های عمرانی بر اساس اولویت‌بندی و اهمیت آنها در نقاط مختلف استان، باید میزان و محل تأمین اعتبار آنها تعیین و مشخص شود.

 

محمدی‌زاده باتأکید بر توجه ویژه به عمران شهری و طرح‌های شهرداری‌ها تصریح کرد: علاوه بر توجه به تکمیل طرح‌های عمران شهری، شهرداری‌های ۴۰ گانه استان بوشهر باید اجرا پروژه محوری و شاخص در اولویت قرار دهند.

 

وی با اشاره به اینکه پروژه‌های مهمی در استان بوشهر در حال اجرا است تصریح کرد: خط ریلی بوشهر – شیراز، جاده ساحلی گناوه، دیر – تنگستان، آبرسانی، تکمیل سدها، آبخیزداری، مراکز درمانی، آموزشی و آب‌شیرین‌کن‌ها از پروژه‌های مهم استان است که باید بر اساس برنامه‌ریزی زمان تکمیل آنها تعیین و مشخص شود.

 

 

استاندار بوشهر با اشاره به تأمین اعتبار برخی پروژه‌ها از سوی شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: مولفه‌های موثر در اولویت‌بندی پروژه‌ها و اعتبارات صنایع نفت، گاز و پتروشیمی بر اساس مسئولیت‌های اجتماعی مشخص شود.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر نیز از بازنگری پروژه‌ها بر اساس اهمیت آنها خبر داد و بیان کرد: پروژه‌های کلان استان بوشهر با رویکرد سرمایه‌گذاری دولت و بخش خصوصی مشخص و تعیین شده است.

 

 

علی درویشی افزود: ۸۰ پروژه مهم و کلان از میان طرح‌های نیمه تمام عمرانی استان بوشهر انتخاب شده که با تأمین اعتبار بر اساس زمان‌بندی تکمیل می‌شود.

 

وی تسریع در تکمیل پروژه‌های آبرسانی، راهسازی، خط ریلی، آبیاری نخلستان، ساخت سد، طرح‌های بیمارستانی، آموزشی و تولیدی را مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد: اکنون تمام توجه به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام متمرکز شده و اجرا طرح جدید بدون توجه به لزوم تکمیل طرح‌های نیمه تمام ممنوع است.

 

معاون اقتصادی استاندار بوشهر با اشاره به تعیین ۸۰ پروژه بزرگ و کلان در استان تصریح کرد: برای اجرا این پروژه‌ها تاکنون افزون بر ۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان هزینه شده که زمان آغاز اجرا برخی از پروژه‌ها به ۱۰ تا ۱۵ سال می‌رسد.

 

 

علی باستین تکمیل برخی طرح‌ها را نجات‌بخش و موثر دانست و افزود: تسریع در تکمیل خط ریلی بوشهر – شیراز ، طرح آبیاری نخلستان، آبرسانی و سدهای نقاط مختلف استان نقش مهم و تاثیرگذاری در توسعه و پیشرفت استان دارد.

  • نویسنده : ستایش آرخ