به گزارش آماج خبر، بهرام ستاری عصر امروز در نخستین جلسه کمیته تخصصی توسعه مشارکتهای لرستان که در سالن جلسات استانداری این استان برگزار شد، اظهار داشت: زنجیره هماهنگ دستگاههای اجرایی در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی باید بازآفرینی شود، در همین راستا باید همه ظرفیتهای مغفولی که در این گردونه مورد بهرهبرداری قرار نگرفتهاست استفاده و مورد توجه قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه ریشهکنی اعتیاد کاری بسیار سخت است، اما با اقدامات پیشگیرانه و فرهنگی میتوان در کاهش آن نقش ایفا کرد، افزود: اگر بحث مراقبتهای پساز خروج و صیانت از بهبودیافتگان و خانوادههای آسیبدیده و در رأس آن موضوع اشتغال و بهکارگیری این افراد پیگیری نشود دوباره به چرخه اول برمیگردند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان با بیان اینکه اشتغال و صیانت از خانواده فرد معتاد تکمیلکننده پروسه درمان اعتیاد است عنوان کرد: توانمندسازی بهبودیافتگان از اعتیاد بهویژه معتادان متجاهر و اشتغالزایی برای آنان نقش مهمی در اثربخشی برنامههای پیشگیری و مقابله با اعتیاد به مواد مخدر دارد.
وی با تأکید به اینکه در آموزش و مهارتآموزی باید تمرکز روی حرفههایی داشت که سریع الوصولتر به اشتغال ختم شود بیان کرد: نداشتن شغل یکی از مهمترین مشکلات بهبودیافتگان از اعتیاد است و عامل مهمی در بازگشت آنان به اعتیاد بهشمار میرود.
ستاری گفت: اگر بتوان برای معتادان رهایافته از اعتیاد با توجه به مهارتهای شغلی آنان، کار و شغل ایجاد کرد، نهتنها از بازگشت آنها بهسوی اعتیاد پیشگیری میشود بلکه زمینه توانمندسازی و بازگشت آنان به کانون گرم خانواده و جامعه فراهم میشود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان با بیان اینکه مهارتآموزی بهبودیافتگان از اعتیاد ضروری است، تصریح کرد: سازمان فنیوحرفهای با ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی این استان باید در این زمینه هماهنگی لازم را داشته باشد و امیدواریم این هماهنگیها منتج به جامعهای عاری از معتادین شود.
- نویسنده : شادی شهبازی
Wednesday, 21 May , 2025